IJsselruiters in de prijzen

Groot succes was er voor Danièlle Noordermeer met haar paard Zon Primaire. In Ermelo startte de combinatie in klasse M2 dressuur. Ondanks dat het paard een hekje van de baan eraf tikte reed zij een keurige proef, die beloond werd met 192 en 182 punten, goed voor een tweede plaats en de titel Reserve Kampioen in de klasse M2. De combinatie heeft zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap, welke in maart in Wanrooij verreden wordt. Leontien van Gessel en haar paard Passa Doble sprongen 2 foutloze parcoursen in de klasse B. Daarnaast werden ook in de barrage geen springfouten gemaakt. Daarmee eindigde de combinatie heel netjes op een 4e plaats.
Vera van Winkoop won met haar jonge pony Meijereihoeve’s Roy de 5e prijs in de klasse L1 dressuur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.