SC Doesburg zoekt samenwerking in gemeenschap

DOESBURG – Sportclub Doesburg en de Gelderse Sport Federatie houden een informatiebijeenkomst over samenwerken onder de noemer: ‘Hoe te komen tot een optimale sport & beweegbeleving in een vitale sportomgeving’.

Op maandag 8 maart zijn collega-verenigingen, instellingen, organisaties en particulieren die iets met sport en/of bewegen te maken hebben welkom vanaf 20.00 uur. Ook degenen die denken iets te kunnen bijdragen aan de samenwerking, zijn uitgenodigd aan de Oranjesingel 22 te Doesburg. De toegang is gratis. Tijdens de bijeenkomst staat samenwerking centraal. Door het bundelen van krachten versterken verenigingen en instellingen elkaar. En daar zet Sportclub Doesburg op in.

Samenwerking
Ten eerste wordt gekeken naar de mogelijkheden voor het versterken van sportverenigingen. Daarbij wordt ingegaan op het verhogen van de sport– en beweegdeelname van alle inwoners binnen de gemeente door samenwerking met bijvoorbeeld sportverenigingen, onderwijsinstellingen, commerciële sportaanbieders, sociaal-cultureel werk, vrijwilligerscentrales en bedrijven.

Krachten bundelen
Daarnaast informeert het bestuur van Sportclub Doesburg de aanwezigen over de plannen van de voetbalvereniging, die wellicht in samenwerking met andere partijen gerealiseerd kunnen worden. Het bestuur maakt daarna graag nader kennis om wellicht te komen tot het bundelen van krachten en het delen van kennis en kwaliteiten.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kan contact worden opgenomen met Ger Melissen via ger.melissen@gelderland-sport.nl of telefoonnummer 06 – 511 925 72. Bij aanmelden graag het aantal personen vermelden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.