Home / Dieren / Collecte Jantje Beton

Collecte Jantje Beton

DIEREN – Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 maart ordt de jaarlijkse Jantje Beton Collecte georganiseerd; een collecte voor en door het jeugdwerk in de eigen buurt. In Dieren loop de Dierense Speeltuin Vereniging voor de Jantje beton Collecte. 50 procent van de collecteopbrengst is bestemd voor de speeltuin. De andere helft gebruikt Jantje Beton voor projecten die ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland weer vrij buiten kunnen spelen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.