CDA-karavaan bezoekt Velp

Het CDA heeft zaterdag een bezoek gebracht aan Velp. De kandidaten op de verkiezingslijst en CDA-wethouder Jan Jansen spraken met inwoners van Velp.

De politici gingen onder meer langs bij sportcentrum De Dumpel. Hier werd gediscussieerd over het beoogde nieuwe zwembad. Vervolgens werd de situatie bij het te bouwen Winkelcentrum Velperbroek bekeken. Bij zwembad Beekhuizen gaf één van de bewoners uitleg over de aanwezige ringslangen en de bouwplannen op het terrein. In de Jacobastraat werden de CDA´ers ontvangen door een grote groep bewoners. Een paar weken geleden kregen zij plotseling een brief van de gemeente over de kap van tien bomen in hun straat. Wethouder Jan Jansen vraagt deze week binnen het college aandacht voor de communicatie met de bewoners. De CDA-fractie zal hier bovendien vragen aan het college over stellen. Ter afsluiting van het werkbezoek wisselden de CDA´ers in de Hoofdstraat van gedachten met het winkelend publiek. Op zaterdag 27 februari doet de groene CDA-karavaan alle dorpen in de gemeente Rheden aan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.