Tonden wint verkiezing organisatie trekkertrekwedstrijd 2009

TONDEN – De Oranjevereniging Tonden is voor het jaar 2009 verkozen tot organisator wedstrijd van het jaar, in 2007 werden zij tweede en in 2008 derde. De prijs werd zaterdag 20 februari uitgereikt door Bert de With, organisator van de verkiezing.

Tonden staat nu zeven jaar op rij bij de beste drie organisatoren. Het is elk jaar weer spannend om te zien hoe de bezoekers en de deelnemers de wedstrijd in Tonden ervaren. Er wordt door veel vrijwilligers veel tijd gestoken in de dagen voor, tijdens en na de wedstrijd om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Als dit dan wordt beloond met een prijs is dat zeker een stimulans voor het komende jaar.
Er kon door de bezoekers van de site www.tractorpulling.nl gestemd worden op 135 standaard wedstrijden in heel Nederland. Op en tweede plaats is de wedstrijd in Almkerk geindigd en de wedstrijd in Augustinusga eindigde op een derde plaats.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.