Haverkamp (VVD) ziet voordeel val kabinet

RHEDEN – De val van het Kabinet is een trieste ontwikkeling voor de inwoners van Nederland en onze soldaten in Afghanistan.

Toch kan deze val ook een voordeel opleveren. Dit geldt zeker voor de inwoners van de gemeente Rheden. De voorgenomen plannen van CDA minister Eurlings, gesteund door de PvdA, met betrekking tot de toename van het goederenvervoer over het bestaande spoor door de dorpen in de gemeente Rheden zal door de val ter discussie komen te staan. Met name 2e Kamerlid Aptroot van de VVD heeft gepleit voor een nieuwe studie naar een Noordtak en is vel tegenstander tegen de toename over het bestaande spoor.

“Een geluk bij een ongeluk”, aldus lijsttrekker Ronald Haverkamp van de lokale VVD Rheden. “Met deze ontwikkeling en de ingezette weg van VVD wethouder Elsenaar om de toename als onacceptabel te bestempelen ontstaan er weer nieuwe kansen. Aanstaande vrijdag, 26 februari, komt 2e Kamerlid Aptroot naar de gemeente Rheden voor een werkbezoek. Wij zullen er bij hem op aandringen dit onderwerp in te zetten bij de landelijke verkiezing”.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.