Vossenjacht op verjaardag Baden Powell

DOESBURG – Zoals elk jaar, vierden alle Scoutingleden ook dit jaar de verjaardag van de oprichter van Scouting, Lord Baden Powell, rond zijn echte verjaardag op 22 februari. Dit jaar werd daarom door Scouting Doesburg op zaterdag 20 februari een Vossenjacht gehouden in de binnenstad van Doesburg voor alle leden van vijf tot en met elf jaar, de Bevers, Kabouters en Welpen. De vossen werden gespeeld door oudere leden, de Padvinders, Verkenners en Explorers. Omdat Scouting Nederland dit jaar honderd jaar bestaat, maar ook scouting Doesburg haar vijfenzestigjarig bestaan viert, was het thema voor de vossen dit jaar Feest. Elk jaar wordt een goed doel gekozen om geld in te zamelen onder de leden en dit jaar is gekozen voor de aardbeving in Haïti. Het opgehaalde bedrag is nog onbekend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.