Motie SP: geen bezuiniging op politie

DOESBURG – De SP-fractie in Doesburg wil dat de gemeente zich aansluit bij het groeiende verzet tegen verdere bezuinigingen op de politie. De partij legt de gemeenteraad aanstaande donderdag een motie voor met de strekking dat het kabinetsbesluit om op de politiezorg te bezuinigen moet worden teruggedraaid. Nu het kabinet gevallen is, mag het geen besluiten nemen over gevoelige dossiers. De SP wil dat dit ook gaat gelden voor dit onderwerp, ook al is daarover al een kabinetsbesluit genomen. Belangrijkste bezwaar vindt de SP dat er naar verwachting nog minder agenten in de wijk te zien zullen zijn dan al het geval is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.