D66 op campagne in Dieren

DIEREN – D66 Rheden heeft zaterdag campagne gevoerd op het Callunaplein in Dieren. Belangrijk gespreksonderwerp was de mogelijke plaatsing van camera´s in het winkelgebied.

Volgens D66 zijn de meeste inwoners van Dieren tegen cameratoezicht, omdat zij voor een verplaatsing van het probleem vrezen. Ook D66 is geen voorstander van cameratoezicht. De partij vindt het wel een goed idee om één van de leegstaande winkelpanden op het Callunaplein tijdelijk in te richten als wijkpost voor de politie. Zo kan de politie beter toezicht houden en sneller ingrijpen. Behalve de inzet van straatcoaches om jongeren meer perspectief te bieden, wil D66 een lik-op-stuk aanpak bij problemen als intimidatie, vernieling en agressie. Andere gespreksonderwerpen tijdens de campagnedag waren de Traverse Dieren, de herinrichting van het Callunaplein en een betrouwbaar gemeentebestuur. Op zaterdag 27 februari houdt D66 de afsluiting van de campagneactie in Velp. De D66´ers staan tussen 11.00 en 14.00 uur op het plein bij de HEMA. Voor de kinderen is er een springkussen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.