Home / Dieren / Antennes van twintigtal auto’s weg

Antennes van twintigtal auto’s weg

Van zeker 21 auto’s bleken zaterdagmorgen 20 februari de antennes te ontbreken. De politie kreeg die morgen een melding over vernielingen aan auto’s. Agenten gingen ter plaatse en zagen dat van diverse voertuigen – die stonden op het stuk tussen de Goudakkerstraat en de Admiraal Helfrichlaan in Dieren – de antennes ontbraken. Het is nog onbekend wie verantwoordelijk is voor de verdwijning c.q. vernieling. Op het moment van het schrijven van dit persbericht waren er nog geen aangiftes gedaan.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.