VVD Rheden brengt Rheden in kaart

DE-STEEG – In januari is voor inwoners van de gemeente Rheden een platform gelanceerd om actuele zaken die aandacht behoeven te melden op www.brengrhedeninkaart.nl. De vraag die velen zich gesteld hebben, worden nu beantwoord: VVD Rheden is de initiatiefnemer van Breng Rheden in kaart.

Lijsttrekker Ronal Haverkamp: “De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Maar weet de Rhedense lokale politiek wel wat er echt speelt in Rheden? Nieuwe tijden vragen om moderne communicatiemiddelen en innovatieve manieren van werken. Daarom hebben wij de inwoners van Rheden een platform geboden om Rheden in kaart te brengen. Wij hebben dit in eerste instantie anoniem gedaan omdat wij breder willen weten wat er speelt, dus ook van niet-VVD-stemmers. Inmiddels zijn er al meer dan vijftig thema’s en issues aangeleverd. Wij komen volgende week met onze standpunten op deze items en zullen dit op www.brengrhedeninkaart.nl kenbaar maken, maar ook rechtstreeks mailen naar inzenders van aandacht behoevende zaken”.
Ook na de gemeenteraadsverkiezingen wil de VVD het platform gebruiken als communicatiemiddel en om de politiek dicht bij de inwoners van Rheden te brengen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.