Zinderende finale Schiettoernooi

BRUMMEN – Tony Seegers Boomhandel heeft de wisselbeker gewonnen tijdens de finale van het Schiettoernooi Brummen en Omstreken, seizoen 2009-2010 bij schietvereniging Willem Tell. Deze wisselbeker is door henzelf ter beschikking gesteld nadat zij vorig jaar voor de derde keer op rij wonnen en daardoor de wisselbeker mochten houden.

De voorzitter van de vereniging, André Boom, heeft de beker aan de trotse winnaars uitgereikt. In de Nieuwelingenklasse kwam het dit jaar tot een verrassend resultaat, twee teams scoorden evenveel punten. Door, bij een gelijke eindstand, van alle vijf leden van een team de resultaten van de finale op te tellen, was de volgorde snel bepaald. De Firma Pruts en Klungel wint met een punt verschil van MBV Atlantis. In klasse B won B.V.I.E., in klasse C v.d. Beek’s Metaalwerken BV en in klasse DA won V.V.B.V.I.O.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.