Straatkegelen in Concordia

BRUMMEN – Ook in 2010 organiseert Concordia uit Brummen het traditionele straat- en buurt kegelkampioenschap. Teams, bestaande uit tien kegelaars, treden op de banen van Concordia tegen elkaar in het strijdperk in de klasse I en II. De voorronden vinden plaats op de zaterdagen 27 maart en 3, 10, 17 en 24 april. De finale voor de klasse II staat gepland voor vrijdag 14 mei en die in de klasse I voor zaterdag 15 mei. Elke deelnemer moet op vier verschillende banen vijf maal gooien. Aanmeldingen worden behandeld naar volgorde van binnenkomst. De inschrijving sluit op woensdag 31 maart. Teams kunnen zich telefonisch via tel 0575 – 561362 of per e-mail via cafeconcordia@planet.nl aanmelden. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Harry Timmer.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.