Verbetering drachtplanten en –bomen in Rozendaal

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal en Imkervereniging Arnhem, Velp e.o hebben maandag 22 februari de intentieverklaring verbetering drachtplanten en –bomen in de gemeente Rozendaal ondertekend.

Het versterken van de natuur in de eigen woon- en leefomgeving is het gezamenlijke doel. Beide partijen streven naar een optimale en structurele samenwerking om daarmee de biodiversiteit met als onderdeel daarvan dracht, drachtplanten en –bomen te vergroten. De gemeente Rozendaal zal de imkersvereniging indien nodig advies vragen en de imkersvereniging zal de gemeente gevraagd en ongevraagd advies geven. De gemeente Rozendaal ondersteunt waar mogelijk initiatieven om biodiversiteit en kennis over bijen en drachtplanten te vergroten. De imkervereniging geeft hiaten in drachtbomen in de gemeentelijke groenstructuur aan de gemeente Rozendaal door. Waar mogelijk zal de gemeente deze opvullen. De looptijd van deze intentieverklaring is voor onbepaalde tijd tot wederzijde beëindiging. De imkers van de imkervereniging zijn zeer verheugd met deze onvoorwaardelijke steun van de mooie en groene gemeente Rozendaal.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.