Home / Hoenderloo / Inbraak in auto

Inbraak in auto

Op zondag 21 februari is ingebroken in een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de Miggelenbergweg in Hoenderloo. De eigenaar uit Capelle aan den IJssel had de auto rond 10:00 uur geparkeerd en afgesloten achtergelaten om een stuk te gaan wandelen. Een uur later werd de man door de politie gebeld met het bericht dat er bagage van hem was gevonden langs de Woeste Hoefweg in Hoenderloo. Aan de hand van de bagage konden ze zijn telefoonnummer achterhalen. Hij liep terug naar zijn auto waar de politie inmiddels aanwezig was. Er bleek een portier te zijn geforceerd en een aantal eigendommen van de man zijn uit de auto weggenomen.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.