Open Sjoeltoernooi Bello ’81

HALL – Het drie-entwintigste Open Sjoeltoernooi van Sjoelclub Bello ’81 uit Hall mag een groot succes worden genoemd. Van heinde en verre kwamen de 101 deelnemers naar Partycentrum Bello in Hall om deel te nemen aan haar jaarlijkse toernooi.

Voorzitter Arend Meenink heette om 09.45 uur iedereen welkom, waarna de inschrijving kon beginnen en het toernooi kon aanvangen. De strijd was direct groot, men wilde niet voor elkaar onder doen.
Mede door giften van de Eerbeekse Middenstand werd de verloting ook dit jaar weer een groot succes. Om 13.20 uur waren alle 1100 loten al uitverkocht en moesten er mensen teleurgesteld worden. Om 15.00 uur sloot de inschrijving en kon de finaleronde bekend gemaakt worden. Van de dertien eigen leden die meededen, behaalden er negen de finale.
Met een ultieme score van 146,80 gemiddeld werd Jan Klein voor de derde achtereenvolgende keer winnaar van het toernooi en hij mag de wisselbeker nu definitief in zijn prijzenast bijzetten.
In Klasse B won Hilly Beens met 139,5 punten, met 134,80 punten won Piet Elshof in Klasse C, in Klasse D was Jeroen Geefshuizen de beste met 134,80 punten, in Klasse E won Monique Schibrowsky met 131,20 punten, Wil Heesbeen won in Klasse F met 121,20 punten, in Klasse G won Ria Selten met 119,80 punten en bij de jeugd won Bjorn Draaijer met 100,40 punten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.