Grootse plannen bevrijdingfeest Ellecom

Oranjevereniging Ellecom hield onlangs de jaarlijkse ledenvergadering. Tijdens deze avond zijn de activiteiten en resultaten van 2009 besproken, evenals de plannen voor 2010. Zo is bekend gemaakt dat op vrijdagavond 16 april een bevrijdingsbal wordt gehouden op landgoed Avegoor. Bezoekers zijn vrij in de kledingkeuze, maar het zou leuk zijn als er wordt gedacht aan 1945 en de sfeer die daar bij hoort. Free Time Music uit Brummen, met de zeventien man tellende bigband voorziet de avond van een fijne Glenn Miller-sfeer. Ook de Ellecomse Starlight Sisters verzorgen een swingend optreden. Zaterdag 17 april doet Keep Them Rolling het dorp aan met oude legervoertuigen. De groep blijft ongeveer drie kwartier. Rondom dit bezoek wordt nog een aantal activiteiten georganiseerd.
Ieder jaar zet de Oranjevereniging een vrijwilliger in het zonnetje voor de bijzonder inzet van diegenen. Hiermee worden de vrijwilligers bedankt, want zonder hen zouden de feestelijkheden in Ellecom er heel anders uitzien. Dit keer werd Henk Paas naar voren gevraagd, samen met zijn vrouw Marjo en zoon Richard. Zij zetten zich met veel enthousiasme en energie in voor de Ellecomse avond van de zomerfeesten. Dit jaar werd dit bijzondere project alweer voor de vierde keer georganiseerd onder leiding van dit drietal.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.