Home / Eerbeek / Zomerkleding bij SKKB

Zomerkleding bij SKKB

EERBEEK – Stichting Kinder Kleding Beurs (SKKB) uit Eerbeek is het winterweer beu en daarom hangt vanaf dinsdag 2 maart de fleurige zomer kinderkleding weer in de rekken. Ook kan men nog zomerkleding inbrengen. Vanaf maart is SKKB ook op iedere tweede zaterdag van de maand open van 10.00 tot 15.00 uur. De SKKB is gevestigd aan de Zeemanstraat 1 in Eerbeek. SKKB is op dinsdag van 09.30 tot 11.30 en van 13.30 tot 15.30 uur geopend en op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.