Wereldwinkel Eerbeek online

EERBEEK – Sinds kort heeft de Wereldwinkel Eerbeek een eigen website. Op de website wordt een indruk gegeven van het uitgebreide assortiment. Ook wordt het verhaal achter veel producten verteld: alle producten komen uit een ontwikkelingsland en de boeren en ambachtslieden hebben er een goede prijs voor gekregen. De wereldwinkel verkoopt veel levensmiddelen en daarnaast kunstnijverheid-producten. Op de website wordt van veel kunstnijverheid het achtergrondverhaal verteld. Over de vaak eeuwenoude technieken die er zijn gebruikt of over de betekenis van bepaalde symbolen.
De wereldwinkel liep al langer rond met de wens voor een website. Gebrek aan tijd en vaardigheid bij de vrijwilligers maakte dat dit er steeds niet van kwam. Dat de website er nu toch is, heeft de winkel te danken aan scholier Richard Evers die bij de winkel zijn maatschappelijke stage heeft gedaan. Naast het opzetten van een website is ook het actueel houden een hele klus. De vrijwilligers van de wereldwinkel zijn dan ook blij dat Richard heeft aangeboden als vrijwilliger maandelijks de website bij wil houden.
Iedere maand heeft de winkel weer een ander thema. Momenteel is dat Koken met Liefde. De website start dan ook met een foto van de presentatietafel die is ingericht met dit thema. Wiede website wil bezoeken, kan daarvoor kijken op www.eerbeek.wereldwinkels.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.