Topvolleybal jeugd in Dieren

Helaas heeft het talentvolle jongensteam van Volleybalvereniging AutoVanOort Rebelle zich niet weten te plaatsen voor de finale van het NK-jeugdvolleybal. Bij de halve finale van het Nationale Asics Open Club Kampioenschappen, werd in de beslissende kruisfinale maar nét aan het kortste end getrokken. In een zinderende allesbeslissende wedstrijd werd de laatste set met maar twee punten verschil verloren van Sudosa uit Assen.

Het open NK is het kampioenschap voor sterkste jeugdteams van Nederland, het belangrijkste toernooi wat de Nederlandse Volleybal Bond organiseert. De teams zijn samengesteld uit de sterkste jeugd binnen een vereniging. Teams van de tegenstanders waren deels samengesteld uit jeugdspelers die uitkomen in de seniorencompetities en landelijke divisies. De Dierense B spelers troffen zelfs twee spelers uit de Jeugd Oranje Selectie. De jongens (Daan, Kees, Wessel, Stef, Casper, Tolunay, Stan, Thijs, Ruben en Jasper) konden zich tussen al dit geweld behoorlijk staande houden en bereiken een plaats in de kruisfinale van deze halve finaleronde. Helaas werd deze wedstrijd met miniem verschil verloren. Slechts de beste 8 teams van de halve finale spelen het finaletoernooi in Apeldoorn om de Nederlandse titel. Door het verlies bereikte AutovanOort Rebelle een gedeelde 9e plaats, toch iets om trots op te zijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.