Home / Dieren / Deelname schrijfwedstrijd nog tot 28 februari

Deelname schrijfwedstrijd nog tot 28 februari

DIEREN – Verhalen voor de Geldersche schrijfwedstrijd van deBieb Veluwezoom zijn welkom tot zondag 28 februari. Het thema van de schrijfwedstrijd is Terugkijken en vooruitblikken; oud schrijft aan jongere ik, jong schrijft aan oudere ik. Deelnemers die hun verhaal insturen kunnen 100 prijzengeld winnen. De verhalen worden beoordeeld door een vakkundige jury die bestaat uit schrijfsters en dichteres \patty Scholten uit Doorwerth, Erna van der Linden van de Gelderse Schrijvers kring en Walter Jansen van Boekhandel Jansen & de Feijter uit Velp. Alleen proza van maximaal 1.000 woorden mag ingezonden worden. Deelnemers moeten minimaal veertien jaar oud zijn. Het verhaal kan men sturen naar info@bibliotheekveluwezoom.nl of via de knop op de homepage van www.bibliotheekveluwezoom.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.