Home / Bronkhorst / IPV deelt weer taarten uit

IPV deelt weer taarten uit

De lokale partij IPV heeft weer taarten uitgedeeld aan inwoners van de gemeente die de verkiezingskrant-poster duidelijk zichtbaar voor de ramen hadden gehangen. In Eerbeek had mevrouw K. van der Wal uit de Kloosterstraat zelfs de echte poster voor het raam. In Leuvenheim werd een raam gevonden waar niet alleen een IPV-, maar ook een VVD-poster hing. IPV vond dat de taart dan ook van IPV en VVD samen zou moeten komen en lijsttrekker Bart Elbers van de VVD was het daar mee eens. Helaas waren de bewoners aan de Eendrachtweg niet thuis en zij hebben maandag hun taart in ontvangst mogen nemen. Overbuurman Dries van der Sluis had ook een IPV-poster hangen en kreeg de andere taart.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.