IPV deelt weer taarten uit

De lokale partij IPV heeft weer taarten uitgedeeld aan inwoners van de gemeente die de verkiezingskrant-poster duidelijk zichtbaar voor de ramen hadden gehangen. In Eerbeek had mevrouw K. van der Wal uit de Kloosterstraat zelfs de echte poster voor het raam. In Leuvenheim werd een raam gevonden waar niet alleen een IPV-, maar ook een VVD-poster hing. IPV vond dat de taart dan ook van IPV en VVD samen zou moeten komen en lijsttrekker Bart Elbers van de VVD was het daar mee eens. Helaas waren de bewoners aan de Eendrachtweg niet thuis en zij hebben maandag hun taart in ontvangst mogen nemen. Overbuurman Dries van der Sluis had ook een IPV-poster hangen en kreeg de andere taart.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.