Leerkrachtendag o.b.s. Oosterhuizen

Op o.b.s. Oosterhuizen zijn de leerkrachten praktisch ingesteld. Ze doen zelfs of ze tegelijk jarig zijn, want dan kun je samen feest vieren. Net als ieder jaar werd deze feestelijke dag gehouden op de vrijdag voor de voorjaarsvakantie.
De kinderen mochten verkleed naar school komen, waar spelletjes werden gedaan in de klas.
In de gymzaal was een donker doolhof opgezet, waar de kinderen doorheen konden sluipen. Hongerig van al dat kruipen konden de kinderen op het plein aanschuiven bij een echte poffertjeskraam. Lambert Steenbergen trakteerde in een mum van tijd heerlijke poffertjes en wafels in zijn Hollandse pofferie. ’s Middags werd er met de hele bovenbouw een spel gedaan in de gymzaal en vervolgens werd de dag afgesloten met popcorn en een film in de klas.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.