Straatkegelen in Concordia

BRUMMEN – Ook in 2010 organiseert café-restaurant kegelhuis Concordia het traditionele straat- en buurtkegelkampioenschap. Teams, bestaande uit tien kegelaars, treden op de banen van Concordia tegen elkaar in het strijdperk in de klasse I en II. De voorronden zullen plaatsvinden op de zaterdagen 27 maart en 3, 10, 17 en 24 april. De finale voor de klasse II staat gepland voor vrijdag 14 mei en die in de klasse I voor zaterdag 15 mei. Elke deelnemer moet op vier verschillende banen vijfmaal gooien. Aanmeldingen worden behandeld naar volgorde van binnenkomst. De inschrijving sluit op 31 maart. Teams kunnen zich telefonisch (0575-561362) of per e-mail opgeven: cafeconcordia@planet.nl. Voor meer informatie kan ook contact worden opgenomen met Harry Timmer.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.