Plan ontsluiting De Beemd krijgt bijval

VELP – Gedeputeerde Staten zijn in principe bereid medewerking te verlenen aan het realiseren van een aansluiting met een nieuwe op/afrit in de A348, ter hoogte van de Rietganssingel in Velp. Deze aansluiting kan de oplossing betekenen voor een betere ontsluiting van bedrijventerrein De Beemd nabij het Velperbroekcircuit.
De gemeente Rheden heeft deze oplossing onderzocht en voorgelegd aan de provincie. Op grond van deze toezegging gaat de gemeente het plan verder uitwerken en onderzoeken welke maatregelen allemaal nodig zijn om de aansluiting te kunnen realiseren (o.a. lucht- en geluidmaatregelen). De provincie heeft ook aangegeven dat voor deze oplossing draagvlak moet bestaan bij de bevolking in de nabijgelegen woonwijk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.