M-FM pakt uit met de verkiezingen

VELP – M-FM Streekradio, de publieke omroep voor Rheden en Rozendaal, besteedt de komende tijd volop aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart. Er wordt een debat gehouden met de politici uit Rheden en Rozendaal. Ook zendt M-FM op de verkiezingsavond live uit vanuit het gemeentehuis in De Steeg.

Op maandagavond 1 maart wordt er in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen door M-FM Streekradio een verkiezingsdebat in het gemeentehuis in De Steeg gehouden. De burgers mag bepalen waarover de politieke partijen debatteren. Stuur uw vraag of stelling per e-mail naar debat@m-fm.nl. Het verkiezingsdebat wordt op 1 maart van 20.00 tot 21.30 uur live uitgezonden. Iedereen is welkom om het debat bij te wonen.
Ook de Rozendaalse lijsttrekkers gaan met elkaar in debat. Op zaterdag 27 februari zijn de drie partijen in de studio van M-FM Streekradio in Velp. Het debat wordt gehouden tussen 10.15 en 11.00 uur en wordt live uitgezonden.
Op de verkiezingsavond op 3 maart komt M-FM Streekradio rechtstreeks vanuit het gemeentehuis in De Steeg.
M-FM Streekradio en TV Rijn-IJssel zijn onderdeel van de publieke lokale omroep voor de gemeenten Rheden en Rozendaal. TV Rijn-IJssel is via de kabel in Rheden en Rozendaal te zien via kanaal S14+/256Mhz. M-FM Streekradio is te beluisteren via 107.2 FM, 106.9 FM en op de kabel via 93.1 FM. Ook is M-FM Streekradio op internet te beluisteren via www.m-fm.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.