Home / Lieren / Poppenkast in Lieren

Poppenkast in Lieren

LIEREN – Al een aantal dagen stond de Prinses Julianaschool in Lieren in het teken van ‘Allemaal Poppenkast’. In alle groepen werden in dat kader poppen gemaakt en donderdagavond was de ‘grande finale’. Onder leiding van Herman Kattemölle hadden kinderen uit groep 5 tot en met 8 een levend poppenspel ingestudeerd, dat twee keer werd opgevoerd.
Een heel bijzonder optreden. Extra speciaal, omdat dit de laatste productie was die Herman, zoals gewoonlijk geassisteerd door Raymond Aalten, voor het PCBO uitvoerde. Vijf jaar nadat hij zijn carrière als theatermaker voor het PCBO startte met het Herfstproject op de Prinses Julianaschool, sloot hij met deze voorstelling af.
Ouders en kinderen hebben genoten. Na afloop werden Herman en Raymond nog even in het zonnetje gezet en bedankt
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.