Home / Dieren / Vrouwenraad Dieren stopt met de kledingbeurs

Vrouwenraad Dieren stopt met de kledingbeurs

DIEREN – Sinds november 1972 heeft de Vrouwenraad Dieren met groot plezier in het voor- en najaar de kledingbeurzen georganiseerd. Tot hun grote spijt zijn zij genoodzaakt de activiteit te beëindigen. De redenen hiervoor zijn onder meer de teruglopende belangstelling, Steeds hogere kosten en als gevolg hiervan, steeds minder inkomsten. De organisatie en alle werkzaamheden die verband houden met de kledingbeurs zijn veelomvattend en staan in geen enkele verhouding meer tot de netto opbrengst. Het bestuur heeft daarom unaniem besloten ermee te stoppen. Natuurlijk worden alle andere activiteiten van de Vrouwenraad voortgezet. Ook dit kost natuurlijk geld. Daarom hoopt het bestuur dat er particulieren of bedrijven zijn die de Vrouwenraad met een donatie willen steunen op Bankrekeningnummer is 917808215.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.