CDA op locatie in Tonden

TONDEN – De CDA fractie met de kandidaten van de kiezerslijst van de gemeente Brummen vergaderde maandag 15 februari in het voormalige schoolgebouw aan de Hoevesteeg in Tonden. Verschillende bewoners uit Tonden en Hall bezochten de fractie.

Naast IJsselsprong en rondweg Leuvenheim kwamen vooral onderwerpen die met de leefbaarheid van de kleine kernen te maken hebben aan de orde. Het programma van het CDA is gericht op de leefbaarheid in de kleine kernen. Er is de laatste jaren veel energie gestoken in grote projecten. Het CDA wil aandacht voor de kleine kernen. De basis is daarvoor gelegd in de visie Ligt op Groen waarin veel wensen van het CDA zijn opgenomen. De flinke opkomst en de levendige discussie leverden in elk geval de wens op om te komen tot een strategie voor de lange termijn voor de leefbaarheid in de kleine kernen. Het CDA wil daar gebruik van maken, het verkiezingsprogramma voorziet daar in grote mate in. Ook de laatste week voor de verkiezingen blijven de CDA-ers actief. Ze zijn te ontmoeten bij verschillende bijeenkomsten onder andere met het LTO in Eerbeek en met het Tweede Kamerlid Koomans in Brummen. Natuurlijk ook op de pleinen in Brummen en Eerbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.