Home / Hoog-Keppel / Inlooplessen bij de Sperwer

Inlooplessen bij de Sperwer

HOOG-KEPPEL – Gymnastiekvereniging de Sperwer houdt dinsdag en woensdag inlooplessen voor de jeugd en volwassenen. Iedereen kan komen kijken wat turnen en of aerobics inhoudt. Bezoekers kunnen actief meedoen aan de gezellige lessen. Wie een proefles leuk vindt, kan daarna nog twee keer vrijblijvend een les meedoen op de wekelijkse trainingen. De vaste oefenlocatie van de Sperwer is de Hessenhal in Hoog-Keppel. De tijden van de inlooplessen zijn: dinsdag, 18.00 tot 19.00 uur: jeugd, dames en heren vanaf dertien jaar; dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur: aerobics / steps. Woensdag van 16.00 tot 17.00 uur: jeugd van 3,5 tot 5 jaar, van 17.00 tot 18.00 uur: jeugd van 6 tot 8 jaar en van 18.00 tot 19.00 uur: jeugd van 9 tot 12 jaar.

www.de-sperwer.nl
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.