Uitreiking Gouden Biels aan Jan en Armgard Cleton

Tijdens het Gekostumeerde bal van carnavalsvereniging de Dwarsliggers uit Eerbeek kregen Jan en Irmgard Cleton niet alleen de derde prijs uitgereikt maar ook een Grootorde van Dwarsliggersdorp met de daarbij behorende Gouden Biels.

Voorzitter Peter de Vos reikte deze Grootorde en Gouden Biels tot hun verrassing uit aan zowel Jan als ook aan Irmgard nadat zij ook al de derde prijs van de zaterdagavond overhandigd kregen.
Jan heeft deze Grootorde en Gouden Biels ondermeer verdiend omdat hij al twee-entwintig jaar zeer betrokken is als redactielid bij de Dwarsliggersdörpse Krante en dat hij bijna even lang het creatieve brein achter de Jeugdwagenbouw en de presentatie van de Jeugdhoogleden was.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.