Klimwanddag PvdA in Doesburg

DOESBURG – PvdA Doesburg organiseert woensdagmiddag 24 februari voor alle Doesburgse jongeren een klimwanddag onder het motto: Klim met de PvdA Doesburg naar de Top!
PvdA Doesburg wilt dat er de komende 4 jaar meer aandacht is voor jongeren. Er moeten dingen gaan veranderen. Jongeren willen Topactiviteiten in Doesburg, Top naschoolse banen, Top stage- en leerwerkplaatsen en Top openbaar vervoer (ook in het weekend). Iedereen is welkom!
‘Wij willen jongeren de kans geven om de Top bereiken, want onze jongeren kunnen Topprestaties leveren!’ Kom dus woensdag 27 februari van 14.00 tot 18.00 uur naar de Markt in Doesburg. Het bereiken van de top is gratis!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.