Home / Dieren / Feest op de Vogelaar

Feest op de Vogelaar

Na een geslaagd Carnavalsfeest vierden de leerkrachten van obs de Vogelaar in Dieren afgelopen vrijdag hun verjaardagen op de Meesters- en Juffendag. Onder het zingen van “Er zijn er 8 jarig, hoera” werden de leerkrachten ingehaald. Vervolgens werden de meesters en juffen echt in het zonnetje gezet door de kinderen van hun groep. De ochtend werd met een fantastisch spelcircuit afgesloten. Kinderen moesten de babyfoto’s van leerkrachten aan ‘huidige’ foto’s koppelen. Het was een bijzonder geslaagd feest.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.