Erik Hulzebosch opent Olympische Spelen Zonnehuis

De cliënten van het Zonnehuis Beekbergen werden woensdagavond verrast door Erik Hulzebosch. Hij kwam speciaal langs om de themaweek ‘Olympische Spelen’ te openen. Schaatser Erik speelde samen met twee cliënten en Lucie Modderkolk, sectormanager zorg, een bijzonder openingsspel.

Al dagen vantevoren werd er druk gespeculeerd welke bekende schaatser Het Zonnehuis zou komen verrassen. De avond begon met een spetterend optreden van zanggroep Sparkling. Erik Hulzebosch werd muzikaal binnen gebracht door het dweilorkest van muziekvereniging de Eendracht. Daarna vertelde Erik over zijn leven en werken als marathonschaatser.
Het openingsspel bestond uit het omgooien van een grote emmerwand waarna symbolisch het Olympisch vuur ging branden en de themaweek van start kon gaan. Tijdens deze themaweek zijn er verschillende activiteiten, waaronder een Olympische spelen dag, een quiz en een Olympisch ganzenbord spel. Alle cliënten van Het Zonnehuis kunnen hieraan deelnemen.

In de pauze kon iedereen op de foto met Erik Hulzebosch, onder het genot van een hapje en drankje. Daarna stelden de cliënten van Het Zonnehuis vragen aan Erik die hij met veel plezier beantwoordde.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.