Home / Beekbergen / Dodelijk verkeersongeval Loenenseweg

Dodelijk verkeersongeval Loenenseweg

BEEKBERGEN – Een 94-jarige man uit Beekbergen is donderdag na een verkeersongeval op de Loenenseweg in Beekbergen aan zijn verwondingen overleden. De man was met zijn fiets ter hoogte van de Stoppelbergweg de Loenenseweg overgestoken.

Kennelijk heeft hij een naderende auto, bestuurd door een 34-jarige vrouw uit Voorst, over het hoofd gezien. De automobiliste kon de fietser niet meer ontwijken, ondanks een krachtige rempoging. Hulp van ambulancepersoneel en door een arts van de gealarmeerde traumahelikopter mocht helaas niet meer baten. De man is ter plaatse zijn verwondingen overleden. Door het ongeval werd de Loensenseweg ter hoogte van de Stoppelbergweg en de Hulleweg afgezet voor de hulpverlening en een onderzoek door de verkeersongevallen-dienst van de politie. Het verkeer werd gedurende enige tijd omgeleid.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.