Home / Rheden / Kantine De Hangmat heeft nieuwe eigenaar

Kantine De Hangmat heeft nieuwe eigenaar

RHEDEN – De kantine van sporthal De Hangmat in Rheden heeft een nieuwe eigenaar. Diana Dicker runt samen met haar man Guus sinds januari Sportcafé De Hangmat.

De vorige eigenaar zegde de kantine vlak voor het afgelopen zomerseizoen plotseling vaarwel. Dankzij de uitbaters van zwembad De Dumpel in Velp konden de deuren van de kantine in de zomermaanden toch open blijven. De gemeente Rheden is blij met het onlangs geopende sportcafé in De Hangmat. ¨Deze kantine is heel belangrijk voor veel sportverenigingen in Rheden¨, zegt wethouder Hans Elsenaar. ¨We hebben de goede mensen gevonden en bovendien zijn het geen onbekenden voor de gemeente.¨ Guus Dicker was tot voor kort voorzitter van het Wijkplatform Velp-Zuid.

De kantine is op maandag en op woensdag tot en met vrijdag in de avonduren geopend. In het weekend is de kantine de hele dag open. Dicker geeft aan dat ze de kantine de afgelopen weken van de grond af moest opbouwen. ¨De sporters zijn niet meer gewend dat de kantine open is. We hoorden de afgelopen weken al veel positieve geluiden en hopen er iets moois van te maken.¨

www.sportcafedehangmat.nl 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.