Handicap.nl zoekt collectanten

DOESBURG – Handicap.nl is op zoek naar collectanten voor de aankomende collecteweek in Doesburg en omgeving. De nationale collecte van Handicap.nl vindt dit jaar plaats van zondag 6 juni tot en met vrijdag 12 juni.

Het geld dat Handicap.nl ophaalt gaat naar het Ango fonds. Vanuit dit fonds wordt individuele financiële hulpverlening betaald aan mensen die buiten elke regeling van de Wet maatschappelijke ondersteuning en zorgverzekeraar vallen.
(Nieuwe) collectanten kunnen zelf aangeven hoeveel tijd ze willen besteden aan het collecteren; zelfs met een enkele straat is Handicap.nl al enorm geholpen. Iedereen die wil helpen, kan zich aanmelden bij Sylvia Roelofs via tel. 0314 – 640097 of per e-mail via info@handicap.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.