Home / Dieren / Brief aan omwonenden gasincident Dieren

Brief aan omwonenden gasincident Dieren

DE STEEG / DIEREN – Bewoners van de Willem Pijperlaan in Dieren hebben deze week een brief ontvangen van de gemeente Rheden over het gasincident van maandag 28 december. Een bewoner had zichzelf die dag ingesloten in zijn woning en de gaskraan opengedraaid.

De man werd na een inval door de politie uit zijn woning gehaald en zit sindsdien vast. Rheden wil de omwonenden via de brief informeren over mogelijke vrijlating. De gemeente meldt in de brief dat het strafrechtelijk onderzoek door het Openbaar Ministerie nog gaande is. Vorige week werd duidelijk dat de hechtenis met negentig dagen wordt verlengd. Mocht de man binnenkort worden vrijgelaten, dan zal de politie de buurtbewoners over de vrijlating informeren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.