Home / Bronkhorst / Wim Muller gestopt als secretaris BMK

Wim Muller gestopt als secretaris BMK

Secretaris Wim Muller heeft onlangs afscheid genomen van het bestuur van het Brummens Mannenkoor (BMK). Voorzitter Wytze van der Heide prees Muller voor de uitmuntende wijzer waarop hij zijn taak gedurende negen jaar uitvoerde en bedankte hem voor zijn grote inzet en de prettige samenwerking. Wim Muller wordt opgevolgd door George Kolbeek, die het bestuur zal vormen met Wytze van der Heide, Syb Bakker en Barend van Beusekom. De komende tijd wordt bij het BMK vooral gewerkt aan de voorbereidingen op de concertreis naar Salzburg eind mei.

www.brummensmannenkoor.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.