Mad4Sports: weekend lang sporten voor het goede doel

BRUMMEN – Onder de noemer Mad4Sports wordt in juni een nieuw evenement gehouden op sportpark de Hazenberg in Brummen. Drie dagen en één nacht lang wordt hier gesport met maar één doel: geld inzamelen voor de gehandicapte sporter.

De organisatie van Mad4Sport is in handen van de stichting Mad4Events, die eind 2008 ook het succesvolle glazen huis van Mad4Kika opzette. Bij dit project staat de gehandicapte sporter centraal: de opbrengst is bestemd voor de Stichting Fonds Gehandicaptensport. De organisatie wordt dan ook samen gedaan met de stichting Rhienderoord, sportcentrum Hippmann, Zwemvereniging de Spreng, Stichting Welzijn Brummen en het Fonds Gehandicaptensport zelf.
Van zaterdag 26 juni 19.00 uur tot en met zondagmorgen 27 juni 09.00 uur gaan maximaal veertig teams de strijd met elkaar aan. Voorop staat natuurlijk de gezelligheid en plezier in het sporten. Ieder team legt vooral minimaal 300 euro sponsorgeld in. Een team bestaat uit minstens vijftien personen en een coach. Op de site www.mad4sports.nl staat een formulier waarmee deelnemers vooraf bij familie, vrienden en collega’s geld op kunnen halen. Teams kunnen zich ook al aanmelden bij de organisatie. Zodra er veertig teams zijn, sluit de aanmeldtermijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.