D66 wil geen nieuwe vuilcontainers

DE STEEG – D66 is tegen de vervanging van de vuilcontainers in de gemeente Rheden.

Het college van Rheden maakte onlangs bekend de containers te willen vernieuwen. De containers zouden in slechte staat verkeren. Deze operatie kost 1,4 miljoen euro. Volgens D66 zijn de containers echter nog van voldoende kwaliteit. De partij vindt vervanging daarom overbodig. ¨De komende jaren zal de gemeente drastisch moeten bezuinigen¨, zegt Krista Heins, lijsttrekker van D66. ¨Er liggen pijnlijke maatregelen in het verschiet. Die 1,4 miljoen euro kan daarom beter worden bewaard voor andere doeleinden.¨ D66 zal de motie ondersteunen die Gemeentebelangen en de VVD dinsdag 16 februari tijdens een raadsvergadering indienen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.