maandag 18 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeKlarenbeekBekende artiesten op piratenfestijn

Bekende artiesten op piratenfestijn

KLARENBEEK / Carnavalsvereniging Pacelli (CVP) en De Nieuwe Zweep uit Klarenbeek houden op paaszaterdag 3 april editie drie van piratenfestijn Klarenbeek. Bekende artiesten als Wolter Kroes, Peter Beense, Monique Smit, Bonnie st. Claire, De Deurzakkers en Tony XL treden op. Tussen de optredens door vergezellen de dj´s Looneybazz & Pacelli de bezoekrs met hun piratenmuziek. Buiten verzorgt De Iesseltrekkers de muziek. De entreebewijzen zijn in de voorverkoop aan te schaffen voor 20 euro. Op de avond zelf zijn de kaarten te koop voor 25 euro. Kaarten zijn te koop bij De Nieuwe Zweep aan de Klarenbeekseweg 93, Smeltink aan de Broekstraat 37, Wolters Tweewielers aan de Klarenbeekseweg 102 in Twello, Oonk Boek- & Kantoorboekhandel aan de stationsstraat 4 in Beekbergen, Primera de Damper aan de Dorpsstraat 54 in Voorst en bij Slagerij Teunissen aan de Rijksstraatweg 129. Ook is er persoonlijke kaartverkoop bij enkele leden van CVP: Daan Kolkman, Marco van Zeijst, Erwin Klumper en Jeroen Hendriksen via tel. 0630932755 (na 18.00 uur).
De Hollandse avond begint om 19.30 uur in de Nieuwe Zweep, tel. 055 – 3011286.

www.denieuwezweep.nl
www.cvpacelli.nl
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...