Bekende artiesten op piratenfestijn

KLARENBEEK / Carnavalsvereniging Pacelli (CVP) en De Nieuwe Zweep uit Klarenbeek houden op paaszaterdag 3 april editie drie van piratenfestijn Klarenbeek. Bekende artiesten als Wolter Kroes, Peter Beense, Monique Smit, Bonnie st. Claire, De Deurzakkers en Tony XL treden op. Tussen de optredens door vergezellen de dj´s Looneybazz & Pacelli de bezoekrs met hun piratenmuziek. Buiten verzorgt De Iesseltrekkers de muziek. De entreebewijzen zijn in de voorverkoop aan te schaffen voor 20 euro. Op de avond zelf zijn de kaarten te koop voor 25 euro. Kaarten zijn te koop bij De Nieuwe Zweep aan de Klarenbeekseweg 93, Smeltink aan de Broekstraat 37, Wolters Tweewielers aan de Klarenbeekseweg 102 in Twello, Oonk Boek- & Kantoorboekhandel aan de stationsstraat 4 in Beekbergen, Primera de Damper aan de Dorpsstraat 54 in Voorst en bij Slagerij Teunissen aan de Rijksstraatweg 129. Ook is er persoonlijke kaartverkoop bij enkele leden van CVP: Daan Kolkman, Marco van Zeijst, Erwin Klumper en Jeroen Hendriksen via tel. 0630932755 (na 18.00 uur).
De Hollandse avond begint om 19.30 uur in de Nieuwe Zweep, tel. 055 – 3011286.

www.denieuwezweep.nl
www.cvpacelli.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.