Home / Eerbeek / Jan Ligthart wordt De Springveer

Jan Ligthart wordt De Springveer

EERBEEK – OBS Jan Ligthart in Eerbeek heeft een metamorfose ondergaan; de oude, vertrouwde inrichting heeft plaatsgemaakt voor lichte kleuren, nieuw meubilair en veel technologische hulpmiddelen.

Het resultaat is een moderne, ruime leeromgeving met computers en digiborden in ieder lokaal, een grote speelplaats en een nieuwe naam: basisschool De Springveer. Burgemeester Niels Joosten mocht na een muzische voorstelling en een rondgang door de wijk, met een opgevouwen vlag op een kussentje, de vlag aannemen en hem hijsen. De Ouderraad maakte vervolgens de nieuwe naam van de school bekend.
“De Springveer symboliseert de groei en ontwikkeling die de school, maar ook ieder kind doormaakt. Met ons onderwijs leggen wij een sterke basis en maken we samen een sprong vooruit, een sprong naar de middelbare school, een sprong naar de toekomst,” aldus Marlou de Vries, directeur OBS De Springveer.

www.obsdespringveer.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.