IPV bezoekt moskee

EERBEEK – Een aantal kandidaat-raadsleden van Lokale Partij IPV bracht onlangs een bezoek aan de Ayasofya Moskee in Eerbeek. Het bestuur van de moskee hebben een vriendschappelijke ontmoeting gehad met de leden van de partij, waarbij is gesproken over diverse onderwerpen. Jan Willem de Jonge, lijsttrekker van het IPV, gaf in grote lijnen aan waar het IPV voor staat. De aanwezigen vonden het belangrijk jongeren te bereiken en uitten de wens dat de politiek zich daar intensiever mee gaat bezighouden. IPV-kandidaat Tugba Yanar is van Turkse afkomst en kon, waar nodig, vertalen. Het IPV is uitgenodigd op reguliere basis een overleg te hebben in de moskee, iets dat de partij zeker ziet zitten.

www.ipv-lokaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.