Home / Doesburg / Gezellig samen eten bij de Open Tafel

Gezellig samen eten bij de Open Tafel

DOESBURG – Het is niet altijd even gezellig om alleen te eten. Daarom is er in Doesburg de Open Tafel. Iedereen kan hier aanschuiven en in een gezellige, ontspannen sfeer de maaltijd gebruiken. De Open Tafel wordt iedere donderdag gehouden vanaf 12.15 uur in de recreatiezaal van St. Elisabeth aan de Kloosterstraat. De kosten bedragen 7,75 euro per maaltijd, exclusief consumpties. De organisatie is in handen van de Unie van Vrijwilligers, de ouderenbonden, St. Elisabeth en Carion. Reserveren kan tot 24 uur voor de maaltijd bij de receptie van St. Elisabeth, tel. 0313-610600. Voor vervoer kan men bellen met de Plusbus, tel. 0313-471927. Overigens zijn ook vrijwilligers welkom bij de Open Tafel. Wie het leuk vindt om eens per drie weken mee te draaien, kan zich aanmelden bij Lidy Kelderman van Carion, tel. 0313-472632 (ma-domorgen) of l.kelderman@carion.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.