Miniwaterpolotoernooi ZV De Spreng

BRUMMEN / EERBEEK – Zwemvereniging De Spreng uit Brummen / Eerbeek hield zaterdag 13 februari het jaarlijkse miniwaterpolotoernooi in zwembad Rhienderoord in Brummen. Dit is een regionaal opgezet toernooi voor kinderen van zes tot en met elf jaar. bij dit toernooi gaat het vooral om het spelplezier. Natuurlijk zijn er spelregels maar die worden naar de geest van het spel toegepast. De afmeting van het speelveld en de grootte van de goals zijn ook aangepast. Dat wil zeggen, kleiner dan bij het echte waterpolospel. De deelnemende verenigingen waren De Ijsselmeeuwen Zutphen, SWV Doesburg, Aquapoldro Apeldoorn, Proteus Twello en natuurlijk De Spreng Eerbeek / Brummen. In totaal deden er 100 kinderen mee aan de sportmiddag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.