Home / Bronkhorst / Expositie geweven sjaals

Expositie geweven sjaals

BRUMMEN – Jacqueline Looijen exposeert vanaf maandag 1 maart met geweven sjaals in de bibliotheek in Brummen. Na een basiscurcus was het enthousiasme bij Looijen zo groot dat vele vervolgworkshops volgden. De uitdaging voor haar is om elke keer weer de mooie of uitdagende kleurcombinaties te maken en deze zo optimaal mogelijk in een sjaal te vertalen. Naast wol wordt ook gebruik gemaakt van andere natuurlijke materialen zoals zijde, (glans)- katoen, tencel en bamboe. Het werk van Looijen is te zien tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.