Expositie Frank Schutten

Frank Schutten uit Dieren exposeert tot en met 10 april een aantal schilderijen bij The Gallery in Brummen. Frank Schutten is grotendeels autodidactisch, portrettist, schilder en tekenaar van landschappen en stillevens in diverse technieken, waarvan olie- en acrylverf en pastel de belangrijkste zijn. In The Gallery worden ook een aantal werken rond het thema auto geëxposeerd. The Gallery is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur, op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur en iedere eerste zondag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur.

www.frankschutten.exto.nl

The Gallery, Arnhemsestraat 47
Tel. 0575 – 564055
www.thegallerybrummen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.