Home / Bronkhorst / Duo aangehouden voor diefstal fiets

Duo aangehouden voor diefstal fiets

BRUMMEN – De politie heeft op dinsdag 16 februari een twintigjarige man en een dertigjarige vrouw uit Brummen aangehouden op verdenking van een fietsdiefstal. De fiets was weggenomen bij een supermarkt aan de Kampweg in Brummen. De politie kreeg omstreeks 16.00 uur melding van de diefstal. De politie heeft een onderzoek ingesteld en trof de fiets later aan bij de woning van de twee verdachten. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Hier hebben de twee een verklaring afgelegd en zijn daarna in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.