Home / Doesburg / UVV zoekt tweedehands spullen

UVV zoekt tweedehands spullen

DOESBURG – Om de activiteiten, die de UVV-afdeling Doesburg organiseert, te kunnen blijven bekostigen, is geld nodig. Hiervoor wordt elk jaar een voor- en najaarsverkoop gehouden waar donateurs van UVV tweedehands spulletjes verkopen. Om deze verkoopdagen te kunnen blijven doen, zijn tweedehands spulletjes nodig. Iedereen die tweedehands spulletjes heeft voor de UVV kan deze afgeven bij de Bonte Os aan de Ooipoortstraat 9 in Doesburg op de dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur, op de donderdag van 09.30 tot 10.30 en op de vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Ook kan men bellen voor een afspraak met de heer Pruntel via tel. 0313 – 474697.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.